Industriepark 15
5374 CM  Schaijk

marlies

Bewaren

Marlies

Wie ben ik?
"Ik ben mijn loopbaan begonnen in de jeugdhulpverlening, en werkte daarna als trainer en (conflict) coach.
Vervolgens heb ik met succes de opleiding tot MfNregister Mediator gevolgd en heb me gespecialiseerd in  familiemediation. Naast familiemediation word ik ook als groepmediator gevraagd bij conflicten op de werkvloer en in teams.

MfN Register Mediator

Ik ben MfN Register Mediator en heb mijn eigen kantoor- en spreekruimte in Schaijk.

Ik ervaar dat Mediation goed kan helpen om partijen beter naar elkaar te laten luisteren. Daarna ontstaat de ruimte om tot afspraken te komen die voor beiden goed voelen en hen helpen. Door stil te staan bij het emotionele aspect bouwen partijen aan een stevige basis voor het maken van afspraken en het nakomen daarvan in de toekomst. Ook wanneer de wind even niet zo gunstig waait.

Dit geldt zeker ook voor conflicten in de arbeidssfeer. Mijn ruime ervaring als conflictcoach in het bedrijfsleven is hierin van grote waarde.

Wat doe ik?
"Ik begin met het scheppen van een sfeer waar alle partijen zich zo prettig mogelijk en gehoord voelen.
Vervolgens luister ik goed naar mijn cliënten. Vanuit die rust stel ik scherpe vragen die ze aan het denken zet. Door mijn ruime gesprekservaring als coach ben ik niet bang voor emotie, als deze bijdraagt tot resultaat. Mijn aandacht gaat uit naar de harde kant, de zaken die geregeld moeten worden, en de zachte kant, de gevoelens die daarbij een rol spelen.

Mijn instelling is down to earth en praktisch. Ik ben eerlijk en direct als het moet en meegaand als de situatie daarom vraagt.